! Keyword 1 ! Keyword 2 ! Keyword 3 ! Keyword 4​

Wood wool akustični panel

Cena po upitu

Opis

Wood wool akustični paneli su jedan od najpopularnijih proizvoda poslednjih godina. Zahvaljujući širokoj mogućnosti izbora oblika i boja, možemo ispuniti sve vaše zahteve u pogledu estetike i funkcionalnosti prostora.

Paneli su napravljeni od samo tri sastojka: drvenih vlakana, cementa i vode. Ovaj ekološki proizvod ne samo da poboljšava toplotnu izolaciju vašeg prostora, već je i otporan na vlagu i nezapaljiv.

Naši wood wool paneli dolaze u tri različite granulacije, što je retkost na tržištu. Pored farbanja, nudimo i mogućnost štampanja u željenim formatima, što omogućava dodatnu personalizaciju vašeg prostora.

Primena

Otvorena struktura materijala ovih dekorativnih apsorbera omogućava apsorpciju značajne količine zvučne energije u prostoriji, čime se smanjuje refleksija zvuka na ostalim površinama. Ovo stvara prijatan ambijent za rad i boravak.

Zahvaljujući izuzetnoj otpornosti na habanje, wood wool paneli su idealni za primenu u poslovnim prostorima, hotelima, holovima, restoranima, konferencijskim salama i mnogim drugim prostorima

Montaža

Montaža panela zavisi od njihovih dimenzija i površine koju oblažemo. Mogu se montirati direktno na zid šrafljenjem ili posebnim priborom za montažu kod zahtevnijih instalacija. Na ovaj način osiguravamo čvrstu i stabilnu ugradnju, prilagođenu vašim potrebama i specifičnostima prostora.

Specifikacija

Dimenzije panela: 60x60cm, 120x60cm, 240x60cm

Debljina panela: 2cm

Širina drvenih vlakana: 1 mm , 1,5 mm , 2 mm

Podelite:

Slični proizvodi